poniedziałek, 10 grudnia 2012

Warszawa - ogłoszenia parafialne 9.XII.2012





ОГОЛОШЕННЯ
1. Сьогодні після другої Служби Божої діти покажуть нам коротку виставу «Дерево життя» авторства п. Анни Машлянка, яку презентували на Архиєпархіальному огляді релігійної творчості в Гурові Ілавецькому. У центрі сцени – Дерево Життя із символами семи Святих Тайн. По черзі підходять до Дерева особи різного віку і стану: мати з дитиною, діти до Причастя, молодий семінарист, молода пара, старенька бабуся. На кожного чекає зло, яке всілякими способами спокушає кожного з них. Як поодинокі особи поведуться супроти спокушання? За хвилину це побачимо. Запрошуємо усіх залишитися на кілька хвилин у храмі і не підходити в цьому часі до тетраподу.
2. Після цієї вистави запрошуємо усіх на вручення пропам’ятних медалей бувшим в’язням табору в Явожні або їхнім рідним, які проживають у Вар­шаві. Воднораз відбудеться презентація книги п. Євгена Місила «Акція Вісла». Можна буде також придбати книжку проф. Ігоря Галаґіди про греко-католицьких та православних священиків, які були в’язнями цього ж табору.
3. Наближається свято св. Миколая Чудотворця – день на який в особливий спосіб чекають малята. Знаємо, що Св. Миколай відвідає нашу парафію через тиждень, в неділю, 16 грудня, і буде гостювати в нас цілий день. Все інше це його тайна, яку нам ще не відкрили. Розкриється певно щойно в день відвідин.
4. Цієї ж неділі, 16 грудня, відбудеться ще одна важлива подія пов’язана з дітьми – цим разом з дітьми з України. О 17 годині в Будинку культури (Dom Kultury Śródmieście, ul. Smolna 9, вхід від al. Jerozolimskich 2) відбудеться відкриття виставки творів дітей з Художньої майстерні при василіанському монастирі в Луцьку (Україна) «Ікона на склі». Це дуже оригінальний і вимогливий рід ікони, в якому діти з василіанської парафії в Луцьку досягли майстерності. Щиро запрошуємо на відкриття цієї виставки.
5. У ризниці можна придбати малі настінні календарі на 2013 рік в ціні 4 зл, та свічки Карітасу на різдвяний стіл в ціні по 6 зл (менші) і 12 зл (більші).
6. Намірення Святої Літургії:
900: за †† Марію і Андрія
1100: за здоров’я Галини, Валентина, Руслани, Віктора, Оксани, Олександра
 1800: за душі в чистилищі
НАМІРЕННЯ  святих літургій протягом тижня
пон. 700: за душі в чистилищі
1730: в наміренні Назара
вів., 700: за здоров’я: ……
1730: за душі в чистилищі
сер., 700: за душі в чистилищі
1730: за здоров’я і Боже благословення для Дарії та її дітей
чет. 700: за здоров’я і Боже благословення для Андрія
1730: за душі в чистилищі
п’ят. 700: за душі в чистилищі
1730: про Боже благословення для парафіян
суб. 700: за померлих: ……
1730: за душі в чистилищі

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz