niedziela, 26 lutego 2012

Warszawa - ogłoszenia parafialne 26.II.2012

Za stroną polskiej wiceprowincji Zakonu Bazyliańskiego św. Jozafata:




ОГОЛОШЕННЯ


1)   Завтра починається Великий піст. У перший день зобов’язує строгий піст – стриманість від м’ясних та молоч­них страв. Протягом посту потрібно стримуватися від м’ясних страв у середи та п’ят­ни­ці, (а навіть і протягом всього посту), а також від забав і танців протягом цілої Великої Чотиридесятниці. Не забуваймо, що піст має духовний вимір – каяття за свої гріхи, примирення з Богом та з ближніми, упорядкування свого життя та його духовних і моральних недолі­ків.
2)   Цього року різниця у святкуванні Великодня – один тиждень: за новим стилем Великдень випадає 8 квітня, а за старим – 15 квітня. Великопосні реколекції плануємо провести в днях 22-25 березня.
3)   Під час Великого посту у будні від понеділка до п’ятниці не буде ранішніх Св. Літургій. Увечері о год. 1800 будемо служити Літургію Ранішосвячених Дарів.
4)   У найближчий вівторок, 28 лютого о 12 годині, в осідку Конференції Єпископату Польщі, Skwer Kard. Wyszyńskiego 6, відбудеться прес-конференція на тему унікальних фресків у середньовічній церкві в Посаді Риботицькій б. Перемишля. Докладніші інформації на дошці оголошень у притворі.
5)  Цього тижня починається перед-подружній курс для наречених. Перша зустріч відбудеться у найближчий четвер, 1 березня, після Літургії Ранішосвячених Дарів, тобто б. год. 1930. Записи на курс в о. Петра ЧСВВ.
6)   У найближчу п’ятницю, 2 березня год. 1800, в храмі церкви Методистів при вул. Мокотовській 12 (вхід від Pl. Zbawiciela) відбудеться Центральне богослужіння Всесвітнього дня молитви у Варшаві, до участі в якому заохочуємо також наших вірних.
7)   Сьогодні увечері після Літургії молодь запрошує на зустріч на тему: "Софія Київська: сторінки історії". Зустріч проведе працівник музею «Софія Київська».
8)   Намірення Святої Літургії:
900: за здоров’я Романа і Оксани
1100: за † Олександру Юнко
1745:  про дари Святого Духа, Божу опіку, витривалість і здоров’я для митрополита Івана, ієромонахів Якова, Ігоря і всього духовенства УГКЦ у Польщі, о. Григорія

                                        НАМІРЕННЯ  святих літургій протягом тижня

пон.  1800: – про потрібні ласки для Ореста, Зенона і Лідії
                 – за † Михайла Дробот та всіх з родини
вів.   1800: за здоров’я: ……
сер.  1800: – за здоров’я і Боже благословення для Наталії, Адріани, Владислава, Володимира
                – про Боже благословення для Оксани
чет. 1800: – про Боже благословення для священиків, монахів і монахинь
               – за † Костянтина Білинського
п’ят.1800: – за здоров’я і Боже благословення для Руслана, Олега, Віталія та інших з їхніми родинами
               – за † Костянтина Білинського
суб.    700: за померлих: …… – з Панахидою
        1730: за †† Андрія, Євгенію, Степана та інших потребуючих з родинaми

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz