poniedziałek, 26 listopada 2012

Warszawa - ogłoszenia parafialne 25.XI.2012




ОГОЛОШЕННЯ
1. Сьогодні відзначаємо храмовий празник св. свщм. Йосафата, Архієпископа Полоцького. Подяка Преосвященному Владиці Василю Медвіту ЧСВВ, іншим гостям та усім присутнім.
2. Сьогодні не буде занять релігії ні української мови, які відбуваються при церкві. Не буде також діяти світлиця у підвалі.
3. Згідно з розпорядженням нашого Митрополита, сьогодні відбувається збірка пожертв на поміч Коптійській церкві в Єгипті. Від часу упадку режиму Мубарака в Єгипті сильні впливи здобуло Мусульманське братство, яке радикально вороже до християн. Посилилися переслідування, теракти на католицькі чи інші християнські богослужіння, неформальне, але дійсне позбавлення християн багатьох громадянських прав тощо. Пожертви на цю ціль можна скласти також висилаючи sms-ки зі змістом RATUJE на номер 72 405 (кошт: 2,26 зл) – до 31 грудня 2012 р. У храмі можна скласти свою пожертву до пушки на тетраподі.
4. У найближчу середу, 28 листопада, розпочинається Пилипівка, тобто Різдвяний піст, який триватиме до Різдва Христового.
5. У найближчу суботу, 1 грудня, о 18-тій годині відбудуться збори Парафіяльної ради. Хто зможе запрошуємо на Службу Божу о 1730., після якої відбудеться зустріч у світлиці в підвалі.
6. Надійшов новий номер (11/2012) газети Благовіст, у якому дві статті та папське звернення про проголошений недавно Рік віри, рефлексії про свято св. Архистратига Михаїла, повідомлення з різних святкувань в наших парафіях в Гданську, Валчу, Ґіжицьку, Щеціні тощо, та інші матеріали і повідомлення. Ціна 3,50 зл.
7. Можна придбати також свічки Карітасу на різдвяний стіл. Ціни такі, як минулими роками – по 6 зл (менші) і 12 зл (більші).
8. Ділимося також сумною вісткою, що у вівторок, 20 листопада, у варшавському монастирі сестер служебниць Непорочної Діви Марії, на 90-тому році життя, упокоїлась у Господі с. Василія Євгенія Чикало СНДМ. Протягом свого довгого життя виконувала різні обов’язки, м. ін. дві каденції була провінційною настоятелькою в Польщі, генеральною дорадницею в Римі тощо, але в нашій вдячній пам’яті залишиться перш за все як авторка десяток (якщо не соток) ікон, які прикрашують не одну церкву, каплицю, монастир в Польщі та за кордоном. Заупокійний парастас відслужимо у нашому храмі сьогодні ввечері, о 1930, а завтра похоронні богослужіння розпочнуться о год. 1000, опісля поховання у гробниці сестер служебниць на кладовищі Брудно у кв. 30 D. Покійну с. Василію поручаємо Вашим святим молитвам.
Більше про життя бл. п. с. Василії, як також всі наші парафіяльні оголошення можна знайти на нашій інтернет-сторінці: bazylianie.pl
  
9. Намірення Святої Літургії:
900: за †† Василія, Марію, Андрія
1100: за єдність християн
1800: про Боже благословення для парафіян
НАМІРЕННЯ  святих літургій протягом тижня
пон. 700: за здоров’я Лілії, Любомира,Тетяни, В’ячеслава і рідних
1730:
вів. 700: за здоров’я: ……
1730: про Боже благословення для добродіїв Василіанського Чину
сер., 700: про Боже благословення для Михайла
1730:
чет. 700:
1730:
п’ят. 700: за † Григорія у 9-тий день
1730: за здоров’я і Боже благословення для Романа і всієї родини
суб. 700: за померлих: ……
1730:   за здоров’я і Боже благословення для Романа, Оксани, Ольги, Тараса

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz