wtorek, 9 października 2012

Warszawa - ogłoszenia parafialne 7.X.2012

Podajemy za stroną Ojców Bazylianów:


ОГОЛОШЕННЯ
1. Почався новий академічний рік. Тож і наших студентів та працюючу молодь запрошуємо на зустрічі, які проводяться у двох групах: одна після другої Літургії у підвальному приміщенні біля ризниці (студентському підвалі); друга після Літургії ввечері в залі під церквою.
2. Від сьогодні Свята Літургія в неділю ввечері служитиметься о год. 1800, а Вечірня буде о год. 1715. Літургії у будні залишаються без змін.
3. У найближчу неділю випадає свято Покрова Пресвятої Богородиці.
4. Пригадуємо графік курсів приготування до подружжя для наречених на поточний навчальний рік. Протягом цього навчального року курси приготування до подружжя будуть проходити в термінах

1) осінню: 8 жовтня – 17 листопада 2011 р.;
2) весною: 25 лютого – 6 квітня 2012 р.;
Пари наречених, які наміряються вінчати протягом 2012-2014 років  просимо заздалегідь подумати і вибрати вигідний термін. Не буде курсів в індиві­дуальному режимі.
5. Катехетична комісія Перемисько-Варшавської архиєпархії проголосила два конкурси для дітей і молоді на цей навчальний рік:
а) Конкурс релігійного знання для учнів VI кл та гімназії під заголовком «Таїнство хрещення. Хрещення Русі-України».   Його метою є поглибити знання про таїнство хрещення, ознайомити з Катехизмом УГКЦ – Христoс наша Пасха, осмислювати значіння Хрещення Русі-України, формувати еклезіальну тотожність сучасного греко-католика;
б) ХIІI  Архиєпархіяльний огляд релігійної творчості Української греко-католицької церкви «Святі таїнства і молитва», Гурово Ілавецьке 17.11.2012. Його метою є вказати на значення молитви в житті християнина, вказати на таїнства що втаємничують, оздоро­вляють та освячують, пізнати новий Катехизм УГКЦ Христос наша Пасха, формувати церковну тотожність українця греко-католика в Польщі, інтегрувати греко-католицьких дітей та молодь, розпізнавати та розвивати таланти в дітях. Учасниками можуть бути усі діти і молодь шкільного віку. Детальніші інформації в катехиток.
6. Фонд „Pro Musica Viva” запрошує на концерти Фестивалю «IV Дні української музики у Варшаві», що відбудуться в терміні 15-21 жовтня в камерному та концертовому залах Національної філармонії. У рамках фестивалю відбудеться також концерт духовної музики у виконанні Камерного Хору «Київ»: 18 жовтня о год. 19.30 в Костелі Св. Хреста на Краківському Передмісті – вхід на концерт Хору «Київ» вільний. 
 7. Намірення Святої Літургії:
900: за † Марію і Богдана
1100: про Боже благословення для родини Житків
1745: за † Стефана
НАМІРЕННЯ  святих літургій протягом тижня
пон. 700: про Боже благословення для Анни Бойко
1730: про Боже благословення для парафіян
вів. 700: за здоров’я: ……
1730: про Боже благословення для о. Йоана Ш. ЧСВВ
сер. 700: за † Стефана
1730: за † Єву і Дмитра Грохів з Панахидою
чет. 700:  за † Стефана
1730: за † Ярослава Влашиновича
п’ят. 700: за † Стефана
1730: за †† с. Роману ЧСВВ
суб. 700: за померлих: ……
1730: за † Стефана

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz